tisdag 23 augusti 2011

Symötestisdag - halsvärmare


Under förra veckans symöte satt jag och virkade för fullt och tyckte inte att det var någon större idé att visa något halvfärdigt. Den här veckan är jag dock klar och kan stolt visa upp min nya sköna halsvärmare! Mönstret hittade jag på Drops Design och det var väldigt lätt att virka när jag väl förstått mig på mönstret. Är det bara jag som tycker att Garnstudios mönster brukar vara onödigt krångliga?

Då jag inte passar speciellt bra i grått köpte jag istället ett blått garn som brukar passa till de flesta kläder jag äger. Hade den inte varit så tråkig att virka hade jag kanske kunnat tänka mig att göra en till!

Häromdagen var det lite ruggigt regnrusk, så jag passade på att inviga den när jag skulle till jobbet. Jag kan meddela att den var väldigt mysig att ha på sig! Den värmer precis lagom på både axlar och runt halsen.
Min kamera har dessvärre gått sönder, så för tillfället kan jag bara ta foton i manuellt läge. Det gjorde det lite svårt att ta ett foto på mig själv med sjalen. Håll därför tillgodo med ett extremt dåligt foto av en halskrage utan bärare!

9 kommentarer:

 1. Tjusig! Ser jättemysig ut! Vad härligt med ett höstplagg!

  Jag håller med om att en del av deras mönster är onödigt krångliga. I somras försökte jag påbörja en barnkofta som stickades på tvären. Den var helt omöjlig att komma vidare så med så tillslut gav jag upp. Sen pratade jag med en kompis som också försökt sig på den och kört fast precis som jag... När jag kollade på drops hemsida var det supermånga kommentarer under det mönstret som skrivits av människor från olika länder och som var rejält upprörda över att mönstret inte funkade;) Faktiskt lite underhållande att läsa dem... kunde känna igen frustrationen som kommer när man rivit upp en stickning alldeles för många gånger utan att lyckas;)

  Hälsningar från Maja

  SvaraRadera
 2. Fin krage men jag kan förstå att den var lite tråkig att virka... det händer ju inte så mycket!

  (Att kroka är ju jättetråkigt också... men jag gillar själva mönstret och strukturen som blir i det färdiga krokresultatet!)

  SvaraRadera
 3. Den där kommer att bli varm och skön till hösten, och snygg också!

  SvaraRadera
 4. (Jag blir lite förvirrad... för jag tror att jag redan har kommenterat här inne en gång förut idag!?

  Jaja... ingen skada skedd kanske, är ju kul att få många kommentarer... fniss... men kanske tjatigt från en och samma person...eller ?!)

  SvaraRadera
 5. Verkligen vacker. Ja snart blir det dags att ta fram alla mössor och halsdukar. Jag älskar sånt men längtar inte riktigt än.

  SvaraRadera
 6. Jättefin halsvärmare! Blir sugen på att göra en jag också :-)

  SvaraRadera
 7. Så himla fin! En sån skulle jag mycket väl kunna tänka mig att värma mig med om halsen i höst...

  SvaraRadera
 8. Så fin den blev! Jo, jag känner också några som har fått problem med Drops mönster.
  Det är inte lätt att skriva mönster, det som är solklart för en blir obegripligt för en annan...

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...