tisdag 14 april 2015

Symötestisdag – Säg hej till Gertrud!

Efter cirka tre veckor är nu koftan Gertrud klar! Igår kväll blötte jag ner den och snart är den redo att användas. Dessvärre hade jag inte fattat att man kan göra omslag på olika sätt så det som var tänkt att bli ett vackert mönster på framsidan blev inte fullt så vackert som det var tänkt. När jag insåg det hade jag dock stickat halva koftan och var inte så sugen på att repa upp och börja om. Därför fortsatte jag som tidigare och hoppas att ingen mer än jag ser det...


Koftan var verkligen jätterolig att sticka och jag hoppas att den kommer vara lika rolig att bära. Faktum är att jag redan beställt garn till ännu en kofta, en blå den här gången. Det är faktiskt tur att det tar några dagar innan garnet kommer, nu får jag tillfälle att ta tag i ett gäng ufon som ligger och väntar.


Det gick åt sex nystan (300 g) av Magasin Duetts supersoft. Jag förlängde ärmarna något (jag avskyr verkligen för korta ärmar!) och även någon centimeter på livet. Mönstret finns att köpa hos Garnasinne för 60 kr. Gör det bara, du kommer inte att ångra dig! Om man kör fast finns det dessutom en KAL på Facebook.


6 kommentarer:

 1. Tycker den blev jättefin. :)

  SvaraRadera
 2. En söt kofta med ett sött mönster!

  SvaraRadera
 3. Den är jättefin! Eftersom ingen annan än du vet exakt hur den skulle se ut kommer ingen att se att du "gjort fel" utan bara beundra det fina arbetet!

  SvaraRadera
 4. Fin! Och blir säkert tjusig i blått också :) Vore kul att se någon bild hur den ser ut på också, har funderat lite på den jag med.

  SvaraRadera
 5. Åh, är den till salu??
  Hanna

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...