tisdag 7 februari 2012

Symötestisdag - En liten kanin

I

julklapp fick jag den söta boken Välkommen till virkligheten som innehåller massor av fantastiska mönster. Min favorit blev genast en kanin som jag bestämde mig för att göra. När jag gör amigurumis brukar jag faktiskt oftast bli nöjd med dem och det trodde jag att jag skulle bli även denna gång. Men jag vet inte...det är nåt med ögonen tror jag. Funderar på att göra om dem så att de blir runda istället. Vad tror ni? Jag gissar på att han kanske ser lite gladare ut då.


I helgen hade jag besök av mina syskonbarn och min systerson fick genast upp ögonen för herr Kanin. Kanske är det så att det inte alltid spelar så stor roll för barnen hur figurerna ser ut? När jag var liten var det inte den traditionellt sett finaste dockan som var min favorit, utan en liten med lite knepig frisyr. Åh, vad jag älskade den!

3 kommentarer:

  1. Så söt! Han påminner mig om någon...hum. Hihi,ser lilla Karina framför mig med en docka med knepig frisyr,fnissar tyst för mig själv i tågets tysta kupé.
    /Hanna

    SvaraRadera
  2. Åh så fin den är! Och ja, visst var det så att man hade valt ut någon favorit i gossedjurslådan, av oförklarliga skäl :-D

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...