söndag 24 november 2013

Eh, jag tror inte jag behöver mer garn...

Idag tog jag mig i kragen och organiserade om mitt garnförråd. Jag visste ju att jag hade mycket garn, men exakt HUR mycket det rörde sig om hade jag inte riktigt fattat innan. Vissa personer verkar ju införa inköpsförbud på garn och det är nog något jag borde ta efter, känns det som. En del har jag inhandlat på second hand, men jag har också massor som jag handlat från vanliga butiker. Då jag har börjat använda mer och mer riktigt ullgarn har jag faktiskt blivit lite kräsen när det gäller mina gamla akrylblandningar. Jag kanske skulle ordna en utlottning? Eller så genomför jag nåt stort restgarnsprojekt, typ en filt. Det är så skönt att bli av med alla smånystan!
2 kommentarer:

  1. Jag har massor av garn som legat orört i flera år men rätt vad det är så behöver jag nåt och så hittar jag nåt passande :) Har däremot blivit mer kräsen med vad jag köper. Rent akrylgarn har jag inte köpt sen jag började bli intresserad och köpte vad som helst :P

    SvaraRadera
  2. Ja, det är sant! Jag kanske bara ska vänta ut rätt tillfälle :) Nä, akrylgarn passar jag mig för nuförtiden. Det blir noppigt och fult så fort!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...