torsdag 16 oktober 2014

Stickpodden

Hurra, det finns en stickpodd! Jag har inte riktigt fattat grejen med poddar tidigare (förutom de från Sveriges Radio, men de räknas inte) men så en dag när jag slösurfade hittade jag till Stickklubben. Det är en blogg som drivs av två tjejer som heter Karin och Elin. Själva bloggen är kopplad både till stickpodden och till den stickklubb som de har i Kalmar.

Bild lånad från stickklubben.se
Till min stora glädje hade jag ju missat hela 45 avsnitt så det var ju bara att börja maratonlyssna. Hittills har jag kommit till avsnitt 10 så jag har fortfarande flera timmars lyssnande kvar, vilket känns riktigt härligt! Några gånger har jag haft podden i lurarna under löpturen och då har det hänt att jag har fått försöka låta bli att skratta högt åt nåt kul som de säger. De andra i spåret har nog undrat varför jag ser så glad ut...

Varje vecka kommer ett nytt avsnitt och vissa inslag är desamma varje vecka, till exempel veckans sticksug, en bokrecension och lite prat om vad det stickas på just nu. Lyssna vettja, du kommer inte att bli besviken!


1 kommentar:

  1. Upptäckte också den nyligen :) Men eftersom jag inte har en smartphone får jag alltid lyssna på datorn så jag har inte kommit så långt.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...