tisdag 7 oktober 2014

Symötestisdag – Min blå Clara

Efter idogt arbete så är den äntligen klar, den blå Clara-koftan! Den här gången gjorde jag den som sagt en storlek större eftersom jag tyckte att den första blev något liten. Precis som med min vita variant använde jag mig av garnet Excelana och det fungerade utmärkt. Nu kommer det nog inte bli några fler Clara-koftor, åtminstone inte på ett tag.


Framöver ska jag istället försöka koncentrera mig på mindre projekt som blir klara lite snabbare. Jag har en hel lista på saker jag vill göra: sjal, pulsvärmare, vantar, sockar...och snart är det ju dags för den årliga julklappstillverkningen! Ska ni ge bort några julklappar och i så fall vad?


Jag har spanat in den vackra koftan Siri som jag skulle vilja göra, men det får nog som sagt vänta ett tag med fler koftor. Tills dess ska jag njuta av min fina, fina Clara-kofta!

3 kommentarer:

  1. Vad fin! Jag ska göra massor av julklappar tänkte jag men har inte kommit så långt i tanken vad än :P Lite body butters iaf. Kanske tygkassar. Och så funderar jag på att köpa nån bra ekologisk tvålmassa och göra lite roliga tvålar :)

    SvaraRadera
  2. Hej Lillstrumpan.
    Jag hittade hit till din blogg via husmorsskolan och kände mig direkt inspirerad. Har tidigare varit med på symötestisdagarna men tagit ett två och ett halvt års paus. Dags att komma tillbaka nu. Väckte liv i min gamla blogg och kunde lite låta bli att lägga upp en länk till dig så ännu fler hittar hit och blir inspirerade. Hoppas det var ok! Tack hur som helst, du har nu fått dig änne en följare :-)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...