tisdag 4 november 2014

Symötestisdag – Pulsvärmarna Märta

Tadaa, ett egendesignat par pulsvärmare! Jag kallar dem Märta, efter min farmor som heter det i andranamn. Eftersom det inte var så längesen jag lärde mig att sticka flätor har jag snöat in på det nu. Förra året gjorde jag ett par pulsvärmare i rött, men klantigt nog har jag slarvat bort den ena. Därför behövde jag ett nytt par nu när det börjar bli lite kyligt både ute och inne.


Garnet jag använt mig av är ett svagt melerat ullgarn som jag köpte på semestern i Tallinn förra året. Det är så roligt med garner som är köpta under semesterresor – det är som att man stickar in minnen i plaggen!

Då det är så ofantligt trist att sticka resår gjorde jag en virkad kant istället. Egentligen är det lite för puttinuttigt för min smak, men kanten kan ju lätt gömmas under tröjärmen om man inte tycker att den matchar övriga outfiten.


Eventuellt kommer mönstret att läggas ut på min Ravelrysida, men innan dess behöver jag sticka igenom det för att kontrollera att allt stämmer.


Kika in hos Husmorsskolan för att se vad andra pysslar med denna symötestisdag!6 kommentarer:

  1. Oj vad fina! Och roligt med eget mönster:)

    SvaraRadera
  2. Vad fina de blev. Jag är inte heller mycket för rysch-pysch men de här var fina!

    SvaraRadera
  3. Jättesnygga! Jag gillar garnet och flätan mitt på var dekorativ. Den lilla kanten var hur snygg som helst. Jag tycker inte du skall gömma den fina kanten. Den blev liksom pricken över i ett:

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad!

Kanske gillar du:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...